Vreeken Advies & Projecten ondersteunt woningcorporaties, non-profit instellingen en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) als zelfstandig adviseur en projectleider technisch vastgoedbeheer. Elk project wordt met verstand van zaken en in goed overleg met alle intern betrokkenen voorbereid en uitgevoerd. U kunt rekenen op een zorgvuldige analyse, een kostenbewuste aanpak en een optimaal eindresultaat dat intern gedragen wordt.

Veel ervaring als technisch beheerder vastgoed

Spil van het bedrijf is Robert Vreeken. Na zijn opleidingen Werktuigbouwkunde en Klimaattechniek en diverse technische functies, koos hij in 2000 voor het technisch beheer van vastgoed. Robert heeft veel ervaring als technisch beheerder van appartementen, woningen, kantoren, winkelcentra en VvE’s. Onder andere als projectleider en opzichter planmatig onderhoud, als teamleider en coördinator servicedienst en als projectleider en teammanager van de afdeling klantenservice, verhuur en verkoop.

Huur mijn expertise in als adviseur, projectleider of interim manager

U kunt uiteenlopende projecten op het gebied van technisch vastgoedbeheer van a tot z aan mij uitbesteden. Van het advies en plan tot en met het in goede banen leiden van de uitvoeringsfase. Of huur mijn expertise als interim manager in om tijdelijk uw servicedienst of afdeling technisch beheer te leiden. Waar u ook voor kiest, vooraf maak ik samen met u heldere afspraken over de werkzaamheden, uitvoering, planning en kosten.


Adviseur & projectleider

Specialist in het analyseren en optimaliseren van werkprocessen binnen de keten van technisch beheer en onderhoud vastgoed.
Meer over advies en projectleiding technisch beheer.


VvE technisch beheer

Beheren van alle technische zaken van de Vereniging van Eigenaren (VvE).
Meer over het technisch beheer van uw VvE uitbesteden


Interim manager

Tijdelijk inhuren van extra expertise en versterking voor uw team vastgoedbeheer.
Meer over Robert inhuren als interim manager of projectleider.

© 2007 - 2021 Vreeken VOF

Naar boven